Lévén az ESA sokszor vállalatokkal szerződik egy-egy részfeladat végrehajtása érdekében (lásd a PECS egyezmény, vagy maga az ESA-s szerződés, ahol az adott résztvevő ország kutatói, cégei visszapályázhatják az ország által befizetett pénzt) így fontos számukra, hogy minnél hatékonyabban vehessék fel velük a kapcsolatot, szerezhessenek új partnereket. Erre a célra hozták létre a szokásos ESA designnal, és használhatatlan navigációval ellátott weboldalt, ahol az érdeklődő cégek rengeteg hasznos információt szerezhetnek az Ügynökséggel kapcsolatban.
Elsősorban a kis- és középvállalatokat célozzák meg, definíciójuk szerint ezek azon cégek, amelyek

  • Kevesebb, mint 250 embert alkalmaznak,
  • Az éves forgalom nem lépi túl az 50 millió eurót, vagy
  • Az éves egyenleg nem lépi túl az évi 43 milliót.

Egyéb követelményekről itt lehet olvasni. Az adatok szerint idáig Magyarországon ez két céget érint, reméljük lesz több is, az idei évben kiemelkedően sikeresek voltak a magyar cégek a PECS pénzek visszapályázásában, 7 pályázat nyert, amivel a PECS államok közül Romániával közösen elsők vagyunk.

Szerző: Gaius Baltar

Szólj hozzá!

Címkék: esa

A bejegyzés trackback címe:

https://cydonia.blog.hu/api/trackback/id/tr921525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása