A Puli Space csapatnak annyira bejött a marokkói terepteszt, hogy újabbat tervezünk. Ezúttal a Föld túloldalára, a Hawaii szigetén található, NASA által is támogatott PISCES központba szeretnénk a rovert eljuttatni, és jól megfuttatni az ottani terepen. Ahhoz azonban, hogy oda eljusson a rover, mindenkinek a segítségére szükségünk van - a Tiedre is. Az alábbi indiegogo-s kampányon keresztül tudod támogatni a Hawaii tereptesztet. A támogatás jutalommal is jár: a Kis Lépés Klub tagság a minimum, de limitált-szériás Puli-póló, üvegtömbbe lézergravírozott és 3d-nyomtatott mini-rover is jár a nagyobb összegekért. Sőt, twittelni is lehet majd a roveren keresztül Hawaii-ról!

A kampányt már több tudományos blog is felkarolta: például a kiváló Voyager blog, melynek szerzője vendégbloggerként a Puli blogon hosszabb posztban is elmélkedett a küldetés nehézségeiről, vagy a csillagászattal foglalkozó, szintén ajánlott, egészen új Planéta blog is.

Támogatásra fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://cydonia.blog.hu/api/trackback/id/tr815507587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása