Először a Goldenblogról: idén is van Goldenblog verseny. Nem, a Cydonia nem nevezett be. Miért? Mert tavaly sem magam, hanem egy - számomra ismeretlen - olvasó nevezett be, másrészt neki köszönhetően a szakmai zsűri első helyét el is nyerte a blog. Úgyhogy idén maradok a blogírásnál, alternatívaként pedig a Puli Space blogot ajánlom, mert a Cydonia nevetséges posztolási rátájához képest elképesztő mennyiségű és igen érdekes anyagok kerülnek fel, és persze mert űrkutatásról szól. :) Szavazni szeptember 6-ig lehet, Facebook azonosító szükséges hozzá. Szavazásra fel!

Egyébként remélem mindenki követi a csapatot a Facebookon is, és már nem hatnak az újdonság erejével az alábbi képek, amik az Iteráció 2 rover eljövetelét vetítik elő.

puli_i2_teaser.jpg

puli_i2_teaser5.jpg

puli_i2_teaser2.jpg

puli_i2_teaser3_.jpg

puli_i2_teaser4_.jpg

Ahhoz, pedig, hogy végre teljes pompában állhasson (vagy minél közelebb hozzá) a nagyvilág elé, továbbra is szükségünk lesz támogatókra. Ami még leginkább munkát igényel: a vezérlő számítógép és az elektronika köszörülése, illetve a panoráma-kamera elkészítése. Számos helyünk van még a Kis Lépés Klubban, illetve a Puli Indítóállásban. Ha pedig más jellegű szponzorációban gondolkodna valaki, ne habozzon felvenni a kapcsolatot a csapat vezetőjével: tibor.pacher kukac pulispace.com.

A bejegyzés trackback címe:

https://cydonia.blog.hu/api/trackback/id/tr414736591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása