A blog.hu új frontendre áll át, ebből kifolyólag mindenféle anomáliák léptek fel. Az imént jeleztem a dolgot sztahanovéknak, szóval remélhetőleg meghegesztik a dolgot. A posztcímek egyelőre üres oldalra mutatnak, a kommentdobozzal sem érdemes nagyon próbálkozni. Meg is van, a sablonban volt a galiba. Nézegessetek a Big Picture-ön Apollo-11 fotókat, menjetek strandra, igyatok hideg sört. Bónuszként egy fotó a spaceweather-ről, az Endeavour és a leválaszott külső üzemanyagtank 18 perccel a start után, Írország felett:

A bejegyzés trackback címe:

https://cydonia.blog.hu/api/trackback/id/tr491249633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bandesz · http://blog.hu 2009.07.16. 16:23:12

A sablonban volt hiba, a blhc:postloop_start és ...end helyett sima blc_postloop nyitó és zárótaget kellett használni.

KGyST · http://repules.tumblr.com 2009.07.16. 21:47:01

Naneee.
Írország felett még látszik?
És nálunk? Ezt mivel lehet megmondani? Heavens-above nem frissít ilyen gyorsan, gondolom, milyen proggival lehet ezt megbecsülni?

AWS_aerospace 2009.07.17. 00:06:08

Nem, sajnos a heavens-en még hétfőn is 13 perc lesz a különbség az ISS-STS között (vagy csak azért mert addig még van pár manőver hátra?).
Lehet hogy az emberünk a NORAD-nak dolgozik? :)

lacalaca · http://cydonia.blog.hu 2009.07.17. 12:45:26

@bandesz: Köszi a javítást!

@KGyST: hát ez egy jó kérdés, lehetett egyszerűen a türelem gyümölcse is, elvégre az indítás időpontját lehetett tudni,meg azt is mikor dobja le a tankot...

@AWS_aerospace: szerintem az korrekt, egy-két napba beletelik amíg találkoznak. A heavens-above sem szentírás, épp most volt téma MCSE-s levelezőlistán hogy előrejelzett egy kettős Iridium-villanást, aztán csak egyet láttak belőle.

KGyST · http://repules.tumblr.com 2009.07.17. 14:20:06

@lacalaca:
És a röppálya? Az a lényeg.
1. Ezt meg lehet-e valahonnan tudni "készen", vagy kockás papíron kell számolni?
2. Magyarország felett van esély ilyet szpottolni? Egyszer megnézném, az ATV-1 dokkolás előtti manőverezése is király volt.

lacalaca · http://cydonia.blog.hu 2009.07.17. 18:22:34

@KGyST:
Hát én nem vagyok otthon a szpottingolós témában, szóval passz.. A második kérdésedre: szerintem van esély, ha a paraméterek megfelelők (időpont, megvilágítottság, horizont feletti magasság, etc.).
süti beállítások módosítása