Úgy néz ki ez most egy ilyen rövidposztos nap lesz. A szcientológia izé áttételesen lesújtott az űrkutatásra: újra letartóztatták Keith Henson űrliftek és egyéb modern technológiák prófétáját. Szegény hallgatóság az ESA űrliftekkel foglalkozó konferenciáján így lemaradt Henson előadásáról.

Korábban eljárás indult Henson ellen "Tom Cruise rakétával" való viccelésért, majd elítélték hat hónapra egyházzal való összeütközés (interfering with church) miatt. Elmenekült Kanadába, ahol "valaki" rávette a kanadai hatóságokat, hogy két rohamosztaggal tartóztassák le az épp bevásárló űrkutatót. 2005-ben deportálást félve menekült státuszban visszatért az USA-ba, ahol április 26-án letartóztatták.

Részletesen nem akarok foglalkozni a témával, bővebb információt a letartóztatásról itt, a korábbi történésekről pedig itt találhattok.

Szerző: Gaius Baltar

3 komment

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://cydonia.blog.hu/api/trackback/id/tr875340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

radar · http://radar.blog.hu 2007.05.13. 21:31:19

Még nem volt időm beleolvasni, de tuti fájni fog...
Hogy próbára tegyük a hazai erejét a szc. "egyháznak", ide írom:
egy jobb világban a recski kőbányába küldenék őket robotolni. Korbácsos őrökkel.
Miután az összes vagyonukat (elég sok...) arra áldoznák, hogy az általuk megkárosítottatak megsegítsék.
Amerika a szólásszabadság hazája, ezek után?
Uff.

dRumc0rps 2007.05.13. 23:38:03

mert megérdemlik:

www.antiszcientologia.hu/

ajánlom Hubbard fiának interjúját a Penthouseban, a kiugrott sea.orgos pasit, aki a Jusztal beszélget, és a Xenu röpiratot. Meg a többit is.

egy mókus :)

süti beállítások módosítása