Többen jelezték (többek között szüleim hajnali fél nyolckor), hogy az indexen rossz időpont jelent meg az indítással kapcsolatban. A pontos időpont keleti parti idő szerint 7:38 pm EDT, vagyis ha jól számolom szombat hajnali 1:38-kor indul a buli.

Szöveg

Hamarosan elindul a bejegyzés, amit rendszeresen frissíteni fogunk. Ezt elsősorban az cydonia műhely honlapján írjuk (de ide is át fogjuk utólag másolni). Saját kommentárok mellett a launch blog bejegyzéseiből fogunk szemezgetni.

Videó

Szép lenne, de nem, a videót nem mi, hanem a NASA TV adja majd, erre kell rácsatlakozni az ott leírt módon.

Hang

Skypecastot indítunk nyolc körül, a cím időben közzé lesz téve. Beleszólási lehetőség nem lesz.

Elérhetőség

Az űrműhelyen van egy shoutbox, illetve kommentben lehet hozzászólni a témához. Miután a honlap még nem volt nagyobb terhelés alatt, az esetleges hibákért elnézést kérünk. Az itteni hír komment lehetősége le lesz zárva, hogy ne töredezzen szét a figyelmünk. Emailt is írhattok.

Mellékelt kép: NASA, küldetés honlapja.

A bejegyzés trackback címe:

https://cydonia.blog.hu/api/trackback/id/tr3495114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása