Marsrover verseny update

2007.05.13. 20:12

Így múlik el a világ dicsősége: elaludtam a rendezvényt. Akit érdekel annak több infó a következő linkeken:

Emitel közvetítés: http://tv.emitel.hu/
Képek: http://www.magyarokamarson.emitel.hu/kepek/index.html
Emiteles honlap http://www.magyarokamarson.emitel.hu/

A verseny szervezőjének sikerült 300 ezer forintot összegyűjteni szponzoroktól, kiemelkedő teljesítmény a hazai űrkutatók között. BME-s műholdépítők tippelem kérjétek fel Sipos Attilát, hogy szerezzen nektek is pénzt.

A bejegyzés trackback címe:

https://cydonia.blog.hu/api/trackback/id/tr4275329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

radar · http://radar.blog.hu 2007.05.18. 10:41:26

érdekes, hogy akik fel tudnak ajánlani ennyi pénzt nyereménynek, nem tudnak egy normális honlapot gyártani... szerintem szánalmas, főleg a hírek rovat. úgy látszik a pr-szakértelem és az esztétika külön tehetséget igényel. ez is nagy tanulság.

Gaius Baltar · http://cydonia.blog.hu 2007.05.18. 17:40:29

En azert nem lennek ennyire szigoru. A verseny szervezoje nem egyenlo a tamogatas felajanlasaval, raadasul a cegnek valszeg egyszerubb hozzavagni a juzerhez egy adag penzt (PR kiadas), mint raalitani x alkalmazottat, hogy keszitsenek egy jo honlapot. Egy tisztessegesebb ilyen kaliberu honlap (mint kb az urmuhelye) az min 50k huf, de inkabb 100k.
süti beállítások módosítása