Még ma, gyorsan, Facebookon! Méghozzá Deák Mártonra, és az ő Gondolkodj a Földért! – Program a természettudományos műveltségért pályázatára.

 

  

Mi a projekt célja?

Földünk környezeti problémáit bemutatni a föld-, űr- és műszaki tudományokon keresztül. A cél: a fiatalokat felelősségteljes cselekvésre és egy fenntartható világ létrehozására tanítani!

Hogyan fog megvalósulni?

Látványos és érdekes iskolai előadások, különleges osztálykirándulások, műveltségi versenyek és rajzpályázatok szervezése, online és offline médiakampány. A célközönség a 12-18 éves korosztály. A legfontosabb, hogy a fiatalokat érdekelje, hogyan lehet megoldani bolygónk legfontosabb problémáit!

Választott szervezet neve:

Az Európai Emberért a Falvakban Közhasznú Alapítvány

Miért érdemes rá szavazni?

Ezen tudományágak népszerűsége csökken, holott nem csak megélhetési szempontból lényegesek, de a legfőbb eszközei lehetnek a környezetszennyezés és a természetpusztulás megállításának is.

A bejegyzés trackback címe:

https://cydonia.blog.hu/api/trackback/id/tr403023734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása