Puli reposzt ismét, a hétvégén került ki a honlapra a Lovas Miklóssal készült második beszélgetésem anyaga:

Váratlan látogató az Andromedánál

 

Úgy fél évvel később kért valaki képeket az Andromeda-galaxisról, és ezt a felvételpárt is elővette. Azért párt, mert a szupernova-kereső programban mindig készült egy második felvétel is, kontrollként, az adott területről. Amikor közelebbről megnézte őket, majd' leesett a székről – ott volt a nyom folytatása a második felvételen is, egy gyorsan mozgó, vagyis igen közeli kisbolygó kézjegye.

 

 

 

 Illetve egy újabb felhívás: még mindig, június 26-ig lehet nevezni a MoonBots 2.0-ra, ahol legóból épített robotokkal kell különböző feladatokat elvégezni, mintha a robot a Holdon végezne el egy GLXP küldetést (a GLXP válasza a Magyarok a Marsonra :D). A cél vízjég és hélium-3 kimutatása a holdi lego-tájon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cydonia.blog.hu/api/trackback/id/tr602982636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása