Tanárok, diákok, figyelem! A PuliSpace csapata rajzpályázatot hirdet 11-19 éves fiatalok számára.

A téma: Űrkutatás. Rajzolj, fess, készíts fotómontázst! A többit a képzeletedre bízzuk.

A díjak:

1. díj: Amatőr csillagászati távcső a Makszutovtól (pontos típus később megjelölve), 1 éves A Földgömb Magazin előfizetés, könyvcsomag a Galaktikától (Jack McDevitt Alex Benedict-sorozata)
2. díj: Féléves A Földgömb Magazin előfizetés, könyvcsomag a Móra-kiadótól (Öveges József sorozata felújítva), könyvcsomag a Galaktikától (Harry Harrison Éden-sorozata).
3. díj: Féléves A Földgömb Magazin előfizetés és könyvcsomag a Móra kiadótól (Mesél a festmény sorozat).
Különdíj: A Világmindenség könyve a Móra kiadótól, két fős belépő a Természettudományi Múzeumba.
Különdíj osztályoknak: Amelyik osztály legalább négy diákot indít és a többi osztályhoz képes az átlagpontszáma a legmagasabb, csoportos belépőjegyet nyer a Természettudományi Múzeumba.

További részleteket a poszteren illetve a PuliSpace csapat honlapján találtok! Az elkészült pályaműveket szintén a honlapon keresztül lehet elküldeni.

A bejegyzés trackback címe:

https://cydonia.blog.hu/api/trackback/id/tr22410097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása