Ismét egy felhívás: a MiniSpaceWorld versenypályázatában űrkutatással kapcsolatos terepasztal megtervezése a cél, és idén a Hold áll a középpontban. A határidő már közel, 2010. szeptember 30., de némi hajrával és csapatmunkával még megvalósítható. A követelmények:

  • Térbeosztás, vázlatos tervrajz készítése. Ez egy A3 formátumú képi dokumentum, amely felsorolja a Holdról szóló világ tervezett fő elemeit (benne minimum 3 interaktív gombnyomásos helyszínnel) és tartalmazza egy minimum 150 m2 összterületű terepasztal (ami pl. jól elképzelhető egy 16 m × 16 m-es teremben, de nem követelmény, hogy a terem négyzetes legyen) alaprajzát 1:87 (H0) vagy 1:100 méretarányban, ezen a felsorolt fő elemek elrendezését; a terepasztal felülete ne haladja meg a 250 m2-t; valamint tartalmaz egy, a tervrajzon használt főbb elemeket leíró jelmagyarázatot.
  • Látványterv készítése a tervrajznak megfelelően.
  • A design részletes leírása. A pályázó csapatnak meg kell indokolnia mintegy 1000 és 2000 karakter közti terjedelemben, max. 2 A4-es oldalon, hogy miért éppen ezt a designt választották, milyen „üzenetet” közvetít az elképzelés, valamint le kell írnia a felvázolt fő blokkok részleteit és az interaktív, nyomógombos helyszínek működését.
  • Három (vagy több) kiemelt részlet kidolgozása. Itt a feladat a csapat által tervezett design kiválasztott részeinek illusztrálása és leírása, max. 2 A4-es oldal terjedelemben.
  • Választható: A csapatok készíthetnek további 3D designt, animációkat, vagy videókat is, annak figyelembe vételével, hogy ezek nem követelmények, és nem befolyásolják a zsűri döntését, de benyújtásuk befolyásolhatja a közösségi szavazás eredményét.

 

A felhívással, regisztrációval kapcsolatos többi információ megtalálható az Űrvilágon magyarul, illetve a MSW honlapján angolul. A tavalyi nyertesek művei pedig itt tekinthetőek meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://cydonia.blog.hu/api/trackback/id/tr712296019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása