Nagy örömmel írhatom, hogy folytatódik az űrrepülőgép közvetítés a Polaris TV által.

Az STS-123/Endeavour leszállása 2008. március 26-áról 27-ére, szerdáról csütörtökre virradó éjszaka magyar időben éjfélre van kitűzve. A Polaris TV internetes adásában 23 órától kísérjük figyelemmel a készülődést és a fékezés fázisait a NASA TV adását átvéve, magyar kommentárral. A Polaris Csillagvizsgálóból jelentkező élő közvetítés keretében összefoglaljuk a küldetés eredményeit, s szó esik a közeljövő terveiről is. Beszélgetőtársak a stúdióban: Zsombok Gábor, Vizi Pál, Tepliczky István és Nyerges Gyula.

Az Endeavour indítása (hasonló magyar kommentárral) megtekinthető az alábbi helyen:
https://www.youtube.com/watch?v=8357aTvZjH0

Az előző misszió (az STS-12/Atlantis) hasonló indítása és leszállása megtalálható a https://www.youtube.com/tepimcse gyűjteményben.


A Polaris TV a Magyar Csillagászati Egyesület non-profit tudományos csatornája. Következő műsorai és elérhetősége: http://polaris.mcse.hu/polaris_tv

A korábbi előadásainak archívuma: http://www.mcse.hu/multimedia

További információk:  Tepliczky István - mcse@mcse.hu - 20/922-5242

A bejegyzés trackback címe:

https://cydonia.blog.hu/api/trackback/id/tr34394486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása