Újabb nagyfelbontású felvételeket készitett a Kaguya japán holdszonda, ezúttal az Apollo 8 program hires Földkelte képéhez hasonló beállitású alkotást kapunk (kapnánk, ha közzétennék,  maga a teljes felvétel nem érhető el, csak a lebutitott változat). Ráadásul JAXA honlapja kriminálisan lassú volt a délután.

A bejegyzés trackback címe:

https://cydonia.blog.hu/api/trackback/id/tr96228470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.rzs. 2007.11.14. 10:28:28

Figyi, valami akkora bug van ebben az oldalban, Firefox alatt nem lehet kattintani a flash-eket, pl. itt fent ezt a videot nem tudom elinditani, es a multkori szavazassal is ugyan ez volt. Udv.

Gaius Baltar · http://cydonia.blog.hu 2007.11.14. 12:14:16

Sajnalom, ezen nem tudok segiteni, nalam mukodokepes az osszes beagyazott flash, a youtube-os videokat a default beagyazoval szoktam berakni, blogmotor nem szed ki semmit, a hiba valoszinuleg nalad van.
süti beállítások módosítása