Lövöldözés a NASA-ban

2007.04.21. 00:40

Mintha csak egy másik egyetemi történet lenne: tegnap pénteken lövöldözés tört ki a NASA Johnson Space Centerében. Egy 50-60 éves fegyveres behatolt a képen is jelölt 44-es épületbe, gyakorlatilag besétált egy megbeszlélésre, majd az épület elhagyására kényszerített mindenkit. A férfi elbarikádozta magát a második emeleten, ottani idő szerint délután 6-kor kivégezte férfi túszát, majd fejbelőtte magát. Egy sértetlen női túszról tudni még.




Összesen két lövés dördült el, egyenlőre nem tudott, hogy a túszokon kívül megsérült-e valaki. A gyanusított a JSC egyik szerződéses alkalmazotja. Az esemény hatására az épülettől mindegy másfél kilométerre levő középiskolát időlegesen bezárták.

A bejegyzés trackback címe:

https://cydonia.blog.hu/api/trackback/id/tr9361485

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 61485 2018.11.20. 18:36:50

Lázár: a zsidók vigyázzanak magukra! - 1000 A Mi Hazánk

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Mobil