Amúgy nem sok baja esett. Egy orosz fórumra kitett képek alapján immáron majdnem biztos, hogy az amerikai-orosz cég olajfúró platfomra épült rakétaindító állása nem sérült meg túlzottan komolyan, a szóvivő megdöbbenve számolt be arról, hogy a hangárban még működnek például a lámpák.

Mint ismeretes múlt kedden felrobbant az indítóálláson a Sea Launch ukrán-orosz gyártmányú Zenit-3SL típusú rakétája, rakományával együtt. A platformot hatalmas füst és lángtenger borította, a cég sajtótájékoztatójában tréfásan úgy írta körül az esetet, hogy "anomália történt az indítás közben". Természetesen emberek nem tartózkodtak a közelben, mindenki a Sea Launch Commander kísérőhajó fedélzetén volt.

Alább pár kép a fent említett fórumról:







A bejegyzés trackback címe:

https://cydonia.blog.hu/api/trackback/id/tr9733886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása