A NASA watch szerint a NASA hamarosan bejelentést tesz felszíni víz megfigyeléséről. A spekuláció egy az amerikai Aviation Week and Space Technology magazinban megjelent írásra alapoz:
According to an item first posted by Aviation Week and Space Technology magazine: "NASA is ready to announce major new findings about the presence of water currently emerging onto the surface of Mars.

Figyelembe véve a nemrég publikált Mars Reconissaince Orbiter felvételeit, még hihető is a hír. Ennek a gondolatomnak ugyan ellentmond, viszont a fenti történetet megerősíti az a NASA által kiadott tájékoztató, miszerint bejelentésre készülnek a Mars Global Surveyor szonda eredményeivel kapcsolatban december 6-án ottani idő szerint délután 1-kor. Ha a dolog bebizonyosodik, az hatalmas reményeket adhat a marsi életben reménykedőknek.

[update1] A bejelentés közép-európai idő szerint este nyolckor lesz. Majd a NASA TV-n fogható lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://cydonia.blog.hu/api/trackback/id/tr1121290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása