Célegyenesben!

2013.10.28. 21:47

Könnyed esti olvasmányom az elmúlt hetekből:

thesis.jpg

Igen, ez már a disszertáció, ezt írtam és javítottam eddig, ezért ritkák a posztok. Tudom, lámpafény mellett, tablettel fotózva nem sok minden látszik a képen, de hamarosan elérhető lesz az eredeti, és mindenki lapozgathatja mind a 109 oldalát, ha nem tud este elaludni. De ez már lényegében a végleges változat, a következő lépés már a profi nyomtatás és köttetés lesz. Meg a papírhegyek előállítása a beadáshoz (3 kötött és 3 spirálozott példány, 10 (tíz) tézisfüzet, 3 önéletrajz, legalább 2 cikk 3 példányban, nyilatkozatok, stb.). Már ezzel is haladok:

papirz_sm.jpg


Balról: tézisfüzetek (mind a tíz, szépen összetűzve, ezt akár el is olvashatjátok). Ez lényegében a zanzásított verziója a dolgozatnak, illetve ez tartalmazza feketén-fehéren, mik az általam elkövetett, új tudományos eredmények. Mellette a három legfontosabb publikáció, 3-3 példányban. Ebben a dolgozatban még volt anyag, vagy hogy szokták ezt mondani. Végül az angol nyelvű összefoglaló, meg egy nyilatkozat. És ez még nem az összes, kell még önéletrajz és MTMT-ből előállított publikációs lista is. Hogy mi az MTMT? Nem akarjátok ti azt tudni... De ha mégis, az MTMT a Magyar Tudományos Művek Tára, ami a magyar kutatók által előállított művek, cikkek, könyvek, jegyzetek, egyszóval minden és bármi bibliográfiája... lehetne, ha nem lenne horror a kezelhetősége. Egyelőre még küzdök, hogy minden írásom benne legyen a saját listámban.

Ja és hát maguk a művek, mind a hat példány. Az is a héten áll majd elő. Ha a jövő héten leadom, akkor két hónapig, január elejéig bírálhatják a bírálók, onnantól pedig két hónapon belül meg kell védenem. Ergo valamikor februárban lehet ebből majd védés. Kivéve, ha...

phdc.jpg

Szerző: lacalaca

2 komment

Címkék: doktori nkp

A bejegyzés trackback címe:

https://cydonia.blog.hu/api/trackback/id/tr895602007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

weatherwax · http://banyakonyha.blogspot.com/ 2013.11.30. 14:04:47

Nem semmi! :)
Sok sikert a védéshez, még ha távolinak is tűnik!!

Facskó Gábor 2013.12.13. 16:58:06

Ezek 2008 ota semmit sem tanultak es semmit sem felejtettek. Az egyetlen valtozas az, hogy ket honapos hatarideje van a biraloknak es nem harom, mint ot eve. Remelem egyszer lesz otthon annyi kulfoldet megjart kollega, hogy ki tudjuk kenyszeriteni a fent leirt teljesen felesleges idopazarlas elhagyasat es a jeloltek idejenek es munkajanak megbecsuleset. Nem is ertem, hogy a Lenduletesek miaert nem kezdtek meg el...
süti beállítások módosítása