Zenés videók űrhajókkal

2009.01.21. 06:41

Három videót  szeretnék egyszerre megmutatni, úgyhogy mennek szépen a tovább gomb mögé, ne terheljék a főoldalt. Az első az STS-126 misszió, az Endeavour őszi útjának feldolgozása jó pörgősre, gyakorlatilag videóklippé vágva. A második a Falcon-1 legutóbbi útját sommázza. A harmadik a személyes nagy kedvencem. Zseniális képsorok zseniális zenére, az Apollo-11 startjáról és emelkedéséről készített nagysebességű felvételek, illetve az Apollo-8 startja normál sebességgel. Az aláfestés pedig Bear McCreary két gyöngyszeme a Battlestar Galactica zenéjéből. Enjoy!

 

 

STS-126, a rakterében a Leonardo tehermodult láthatjuk.

  

A Falcon-1 negyedik útján állt először sikeresen Föld körüli pályára. Zene: The Crystal Method - High Roller.

 

 

Érdemes összehasonlítani az elejét és a végét, a lassított felvételt a normál sebességűvel. Trekkek: #1 Baltar's Dream, #2 Roslin & Adama.

A bejegyzés trackback címe:

https://cydonia.blog.hu/api/trackback/id/tr55892514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sidaries · http://delorean.blog.hu 2009.01.21. 11:23:52

Hát ezek tök jók voltak! Nekem a Falconos tetszett a legjobban. :)

ügyfélszolgálatos 2009.02.08. 03:47:14

Na ezért a 3 videóárt bookmarkoltalak. Még ilyet!
süti beállítások módosítása