Az Űrvilágról:

Egy, a klímaváltozás hatásait vizsgáló fiatallal és egy, a fiataloknak szóló űrkutatási tábor szervezőjével beszélgettek a héten a Civil Rádió Űrközelben című műsorában.
Űrkutatási témájú rádióműsort indított áprilisban a Magyar Asztronautikai Társaság a Civil Rádióban. A második adás témája az űrkutatáshoz kötődő magyar fiatalokkal foglalkozik, és a következő két hét során a netről letölthető.
Az Űrközelben című rádióműsor havonta fél órában jelentkezik a Civil Rádió tudományos sávjában. A műsor Budapest térségében az FM 98-on hallgatható, az internet segítségével viszont az egész világról elérhető a www.civilradio.hu címen.
Hallgasd meg:
A felvételen (július 19-éig tölthető le) hallhatunk egy rövid hírösszefoglalót Csengeri Timeától, majd Farkas Flóra (aki már négyszer nyert a MANT esszépályázatán) mesél a globális klímaváltozással foglalkozó idei pályázatáról. Ezután Sándor Ferenc, a MANT Ifjúsági Űrtáborának szervezője.

A bejegyzés trackback címe:

https://cydonia.blog.hu/api/trackback/id/tr10103834

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása