Szolgálati bejelentés

2007.02.21. 01:32

Őszintén szólva gyakran nézem a Cydonia statisztikáit. Mondhatni naponta. Miért? Egyrészt persze van benne egy elismertség iránti vágy, de ez most mellékes (pláne céltalan, amikor kedves kolléga által írt cikk kb 4-szer nagyobb nézettséget hozott, mint a legnézettebb cikkeim). Ami viszont tényleg fontos az annak a felmérése, hogy mennyire érdekli az embereket egy ilyen jellegű blog, az űrkutatás. Mindenki ismeri bizonyára az urvilag.hu-t, az origo ismeretterjesztő mellékletét (bár ez a közröhejjel kb. egy szinten van), az index néha  megjelenő hasonló témájú cikkeit (ami néha jó, néha nevetséges (lásd kilövik a rakétát)). A futottak még kategóriában evez az sg.hu a maga dilettáns kommentelőivel.

A kezdetekkor két kiemelt célom volt. Ahogy fent is említettem, felmérni az érdeklődők táborának nagyságát, illetve egy személyes: javítani az íráskészségemen. Jelenleg kb. 20 aktív olvasónk van, és ennek örülök. Már napok óta egyikünk sem írt (a szemfülesek bizonyára észrevették radar nemrégiben megjelent írásait), mégis rendszeresen nézitek az oldalt. Köszönjük a bizalmatok. (Az oldallal kapcsolatban hamarosan nagyobb bejelentést teszünk, lásd balra fel a hwsr project feliratot.) Ami a másodlagos célt illeti úgy érzem a project jól alakult, de ez titeket valószínűleg egyáltalán nem érdekel.

Most hogy elkezdődött (és dübörög) az egyetem már nem lesz időm naponta egy cikknél többet írni, ezt azért igyekszem megütni; amennyiben a korábbi szerzőtársaimra számíthatok, úgy több poszt is születhet.

A bejegyzés trackback címe:

https://cydonia.blog.hu/api/trackback/id/tr8538440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása